Regim Hotelier Bucuresti

Apartamente si Garsoniere Sector 1 si Sector 2, Piata Romana, Dorobanti , Floreasca, Barbu vacarescu / Promenada, Mosilor, Eminescu / Dacia, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Colentina Maxim 5 minute pana la o statie de metrou

Doriti o oferta de calitate de inchirieri in regim hotelier ieftin ? Nu gasiti oferte de inchiriere in zona de nord sau in centru ? Va invitam sa apelati la serviciile Bucharest Comfort Accommodation Firma noastra are sapte ani de experienta oferind locuinte in Bucuresti Inchirieri in regim hotelier in Sector 2 si Sector 1 Confort, Curatenie, Discretie ! Pentru toate detaliile sau pentru o rezervare cazare ieftina in Bucuresti va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email Va asteptam !

Doar locatii centrale, camere spatioase, servicii regim hotelier la cel mai ieftin pret. Cum ma cazez ieftin in regim hotelier? Contactati biroul nostru telefonic sau prin email, rezervati o garsoniera in regim hotelier si la adresa garsonierei va va intampina reprezentantul nostru care va va prezenta garsoniera si serviciile oferite pe timpul cazarii. Cum platesc cazarea in regim hotelier ? Plata cazarii se face in numerar sau prin ordin de plata in contul nostru. Cum gasesc cea mai ieftina cazare in Bucuresti, central ? Contactati biroul nostru telefonic pentru oferta de cazare last minute si primiti cel mai bun pret. Cum gasesc locatia garsonierei in regim hotelier daca nu cunosc Bucurestiul ? Pe langa adresa completa a garsonierei veti primi si instructiuni ca sa puteti ajunge cu usurunta la locul de cazare.

De ce cazare in regim hotelier ?

01

Doar locatii centrale, cazare in garsoniere si apartamente in blocuri construite dupa 1978 si in apropiere de metrou

02

Camere spatioase, fiecare are bucatarie cu aragaz si frigider

03

Servicii regim hotelier la cel mai ieftin pret